christmas dinner

Christmas at home

met de 7evenden hemel

Kerstmenu Bestellen? Klik hier!:

  • Terrine van langoustine / marshmallow van kreeft / gel van ponzu
  • Dubbel getrokken ossenstaartbouillon / eekhoorntjesbrood
  • Tataki van zwaardvis / parels van biet / pasta van schorseneren / dennen
  • Hertenbiefstuk met notenkorst / appel gevuld met rode kool / bonbon van ganzenlever / spruitjes / aardappel noten rozetjes / wild jus
  • Kerstballenparade

De decembermaand is doorgaans één van de mooiste maanden van het jaar. Samenzijn en dankbaar voor wat het afgelopen jaar je gebracht heeft, ziet er dit jaar net wat anders uit. Daarom bezorgen wij het kerstgevoel bij u thuis met onze speciale ‘Christmas at home menu’s’. Samen met Bell Wines zijn wij het ideale recept om u een heerlijke avond te verzorgen!

Er zijn verschillende mogelijkheden startend bij het Appetizer Party Plateau; de perfecte manier om uw avond te beginnen. Met een witte wijn, een rode wijn en genoeg versnaperingen voor 2 tot 4 personen. Uiteraard bieden we u ook diverse kerstmenu’s variërend van 3 tot 5 gangen zoals u van ons gewend bent! Net zoals met de take away zijn onze @home gerechten met een paar simpele handelingen te bereiden. U hoeft de gerechten enkel af te maken waardoor u gemakkelijk een feestelijke maaltijd op tafel zet zoals onze chef dat normaliter voor u zou doen.

Een kerst

om nooit meer te vergeten!

Hoe werkt het?

Terwijl onze Chek-kok en zijn keukenteam druk bezig zijn met het voorbereiden voor de aankomende feestdagen, hoeft u alleen maar te selecteren welk menu u wilt ontvangen en op welke dag in de periode van 15 t/m 30 december wij deze mogen bezorgen. Samen met ons team zorgen wij dat uw gekozen menu bij u thuis worden afgeleverd op de door u gekozen dag. Goed om te weten is dat de menu’s 3 dagen houdbaar blijven in de koelkast. Wanneer het menu bezorgd is, hoeft het enkel nog met een paar eenvoudige (opwarm) handelingen geserveerd te worden.

De menu’s zijn te bestellen via https://7evendenhemel.multibestellijst.nl/takeaway

freestocks--Qf9JKLysUg-unsplash

Christmas at the office

Het is ook mogelijk om zakelijk één of meerdere van onze menu’s of plateaus te bestellen. Voor meer informatie en zakelijke bestellingen kunt u contact opnemen met info@7evendenhemel.nl.

Appetizer Party Plateau

Het Appetizer Party Plateau voor 2 tot 4 personen is een heerlijke manier om uw avond mee te beginnen. Op het plateau treft u koude producten voor bij het aperitief zoals u gewend bent van ons.

Het pakket wordt geserveerd met hemelse bijpassende wijnen van Vin Unique.

Reserveer