Mosselen

8 juli 2021

Het begin van het mosselseizoen hangt af van de groei en de conditie van de mossel.
Mosselen eten is gezond en heerlijk tegelijk. Mosselen bevatten veel eiwitten en weinig vet. Bovendien zijn mosselen rijk aan mineralen, kalk, fosfor en vitaminen. Het vet van de mossel behoort tot de categorie van de onverzadigde vetzuren, zodat het eten van mosselen niet leidt tot verhoging van het cholesterolgehalte. Verder hebben mosselen een hoog jodiumgehalte en bevatten zij seleen, koper en ijzer. Het regelmatig consumeren van mosselen levert een positieve bijdrage aan een gezonde voeding.

In 2008 werden de mosselgerechten van 7evenden Hemel bekroond tot de beste van Nederland, en wonnen de Gouden Mosselpan!


Vanaf 8 juli presenteren wij wederom onze veelbelovende mosselgerechten! Wilt u erbij zijn?
Reserveer dan snel via onderstaande link snel, want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Romantisch avondje uit?
Reserveer