Bekijk onze take away boxen en plaats je bestelling! Zo staan we snel bij jou voor de deur met onze overheerlijke gerechten.

Ook onze wijnen zijn online te bestellen bij BellWines. Vol trots kunnen wij u de BellWines Private Label selectie aankondigen. Wij hebben een proefpakket samengesteld om zes van onze nieuwe wijnen uit te lichten. Dit BellWines proefpakket geeft u de gelegenheid om uw favoriete wijn te selecteren.

Uiteraard hopen wij dat wij iedereen zo snel mogelijk weer live kunnen ontmoeten!
Voor vragen kunt u altijd een mailtje sturen of even een appje achterlaten!
Tot snel!

Team 7evenden Hemel

Wijnen

Voor elk gerecht de juiste wijn

Heerlijke wijnen bestellen doe je bij Bellwines, Bestellen doe je hier

Als ondernemerskoppel in de horeca weten we al vele jaren waar het hart van onze gasten sneller van gaat kloppen. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangen wij hen in ons restaurant de 7evenden Hemel in hartje centrum Den Bosch. Maar daar houdt onze passie niet op. Want met een ruime kennis en ervaring in beverages en dromen en ambities die verder reiken, gaat ons hart voornamelijk uit naar het bieden van beleving en gezelligheid. Wij geven hier invulling aan door Bell Wines; DE plek om jouw favoriete wijnen te bestellen en de gezelligheid bij jou in huis te halen.

Wat eens begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware onderneming in passie. Een reis langs de vele mooie wijngaarden en prachtige plekken liet ons wijnhart sneller slaan met aan het einde van de dag het drinken van een ‘bel wijn’ als gevolg. En zo werd Bell Wines geboren. Bell Wines werkt samen met Vin Unique uit St. Michielsgestel en importeert zelf wijnen. Voor ons is het belangrijk dat we niet alleen onze wijnen goed kennen, maar ook hun makers. Daarom vertrouwen we sinds de oprichting van Bell Wines juist op onze partnerwijnmakers. Respect en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze samenwerking, alleen zo kunnen we samen ons doel behalen: gezelligheid en beleving brengen bij je thuis, middels het genieten van bijzondere en smakelijke wijnen. Dus, ben je op zoek naar een mooie bijzondere wijn? Laat je dan door ons verrassen. Wij hebben een prachtig assortiment met geschikte wijnen voor alle gelegenheden uit de mooiste gebieden. Genieten gegarandeerd!

Frank Suijkerbuijk & Desiree Theuns

Reserveer