Het leukste Restaurant Den Bosch!

Het leukste Restaurant Den Bosch! Gelegen in de Korte Putstraat vindt u een verborgen parel! Restaurant 7evenden Hemel ligt midden in het centrum van Den Bosch en serveert dagelijks dagverse specialiteiten. Samen met uw gezelschap kunt u heerlijk genieten van alle gerechten van de Menukaart. Tevens serveert Restaurant 7evenden Hemel twee ruime keuzemenu’s genaamd: Menu 7e Hemel en Menu Jeroen Bosch. Deze menu’s kunt u altijd kiezen, maar zijn zeker in het geval van een diner met grote groepen een ideale invulling. Ruime keuze tegen een Hemelse prijs. Restaurant Den Bosch 7evenden Hemel denkt in mogelijkheden.

Bij ons restaurant Den Bosch kunt u genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner, net wat u op dat moment verlangt van uw bezoek aan ons restaurant Den Bosch. Ons getrainde personeel houdt graag rekening met de voorkeuren van onze gasten en denkt graag met u mee naar de juiste invulling van uw middag of avond in Den Bosch. Wees welkom bij ons restaurant Korte Putstraat en ervaar de Hemelse Sfeer die bepalend is voor ons restaurant en de bourgondische gezelligheid die onze stad Den Bosch al zoveel jaar kenmerkt.

In ons Hemelse Restaurant Den Bosch streven wij ernaar om u bezoek tot een culinair succes te maken, met heerlijke lunch, diner en borrel gerechten en een Hemelse sfeer staan wij iedere dag vanaf 11.30 uur voor jullie klaar in de Korte Putstraat. In de Korte Putstraat is het altijd genieten van een hoop gezelligheid en het is een centraal punt in Den Bosch. Met vele andere restaurants Den Bosch samen zijn we trots lid van Stichting de Korte Putstraat, waarmee we zorgen voor leuke events en een boel gezelligheid in onze straat en het centrum van Den Bosch.

Reserveren
Wilt u reserveren voor een gezellige lunch, diner of borrel in ons restaurant Den Bosch dan kan dat via ons digitale reserveringssysteem of telefonisch via: 0736901451

Reserveer