Uitgebreide wijnkaart
Gastvrij genieten
Centrale locatie

Zakelijk dineren in Den Bosch

Zakelijk dineren doet u bij 7evenden Hemel in Den Bosch, omdat wij alle ingrediënten in huis hebben om van uw bedrijfsdiner of zakelijk diner een echt succes te maken. U kiest namelijk uit onze uitgebreide menukaart uw favoriete culinaire gerecht(en). Deze worden door ons team in Den Bosch met passie voor u bereid, zodat u ontspannen zakelijk kunt dineren. Of u en uw collega’s nu van vlees- of visgerechten houden, of toch liever kiezen voor een vegetarische maaltijd, wij hebben het allemaal in huis.

Kom zakelijk dineren in het centrum van Den Bosch

U kunt erop rekenen dat wij voor uw bedrijfsdiner in Den Bosch uitsluitend de beste ingrediënten gebruiken. Ons restaurant in Den Bosch biedt u en uw collega’s of zakenpartners een warme sfeer voor uw zakelijk diner. Op deze manier geniet u in Den Bosch niet alleen extra van uw zakelijk diner, maar ontstaat er binnen uw gezelschap ook sneller een klik. Naast een bedrijfsdiner, bieden wij ook een bedrijfslunch aan in ons restaurant in Den Bosch. Bekijk alvast onze menukaart om de sfeer en de gerechten voor te proeven.

Naast een zakelijk diner kunt u een borrel organiseren in ons restaurant in Den Bosch

Bij 7evenden Hemel in Den Bosch kunt u naast een zakelijk bedrijfsdiner ook een borrel organiseren. Ook vindt u bij ons heerlijke dranken op de kaart, zoals onze fantastische wijnen en likeuren. U kunt van het zakelijk dineren in Den Bosch nog een feestelijkere aangelegenheid maken door het arrangement aan te vullen met verrassende cocktails en mocktails.

Reserveer uw tafel voor een verrassend bedrijfsdiner in Den Bosch

In ons restaurant in Den Bosch kunt u sfeervol zakelijk dineren. Wij maken van elke zakelijke bijeenkomst een waar succes. Reserveer online uw tafel, want het kan erg druk zijn in het centrum. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en bel dan naar 0736901451. Wij denken graag met u mee over wat we voor u kunnen betekenen.

Reserveer