Betoverende avonden!

Het Theater aan de Parade in Den Bosch heropent eindelijk haar deuren!
Voorafgaand aan een avond vol kunst en emoties, nodigen wij jullie uit om met magie te starten in ons knusse restaurant. Begin jullie avond uit onder het genot van de heerlijke gerechten van ons speciale theatermenu en proost op een Hemelse, magische avond. Onze sfeervolle ambiance zorgt ervoor dat dit de ideale plek is om je theaterervaring compleet te maken.

Als kers op de taart bevindt ons gezellige restaurant zich op slechts een steenworp afstand van het Theater aan de Parade. In het hart van de Korte Putstraat in Den Bosch staan wij voor jullie klaar voorafgaand aan de voorstellingen. Heeft u gereserveerd voor een voorstelling? Dan kunt u bij ons genieten van een heerlijk theatermenu. Als u vòòr 18.00 uur besteld dan zorgen wij ervoor dat u op tijd in het theater bent! Reserveren van het theatermenu is een pré – vermeld het bij het maken van uw reservering!

Geniet de gehele week* van onze Hemelse gerechten, onder het genot van de lekkerste dranken.
*m.u.v. zaterdagen.
Ons theatermenu à 38 euro is geldig op zondag t/m vrijdag, te bestellen tot 18.00 uur.

Reserveer op tijd!

Op 20 en 21 februari spelen Simone Kleinsma en Paul Groot hun uitverkochte show Hospita. Kom voorafgaand genieten van ons theatermenu op steenworp afstand van het Theater aan de Parade.

1 maart is het de officiële opening van het Theater aan de parade. Op 2, 3 en 4 maart vieren zij dit ’s ochtends met openingsactiviteiten. Geniet van een (late) lunch bij Restaurant 7evenden Hemel!
Op 3 maart speelt Guus Meeuwis in het Theater, komen jullie voorafgaand dineren?

Reserveer