Betoverende avonden!

Het Theater aan de Parade in Den Bosch heropent eindelijk haar deuren!
Voorafgaand aan een avond vol kunst en emoties, nodigen wij jullie uit om met magie te starten in ons knusse restaurant. Begin jullie avond uit onder het genot van de heerlijke gerechten van ons speciale theatermenu en proost op een Hemelse, magische avond. Onze sfeervolle ambiance zorgt ervoor dat dit de ideale plek is om je theaterervaring compleet te maken.

Als kers op de taart bevindt ons gezellige restaurant zich op slechts een steenworp afstand van het Theater aan de Parade. In het hart van de Korte Putstraat in Den Bosch staan wij voor jullie klaar voorafgaand aan de voorstellingen. Heeft u gereserveerd voor een voorstelling? Dan kunt u bij ons genieten van een heerlijk theatermenu. Als u vòòr 18.00 uur besteld dan zorgen wij ervoor dat u op tijd in het theater bent! Reserveren van het theatermenu is een pré – vermeld het bij het maken van uw reservering!

Geniet de gehele week* van onze Hemelse gerechten, onder het genot van de lekkerste dranken.
*m.u.v. zaterdagen.
Ons theatermenu à 38 euro is geldig op zondag t/m vrijdag, te bestellen tot 18.00 uur.

12 t/m 15 juni!

Jesus Christ Superstar

Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat, Edwin Jonker, Paul de Leeuw e.a.

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Met maar liefst 6 Musical Awards bekroond! Waaronder de awards voor Beste Grote Musical, Beste Regie en Beste Mannelijke Hoofdrol (Lucas Hamming). Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met sterrencast. Ongeëvenaard, puur en rauw.

Reserveer