We stellen ons graag even voor!

Wij zijn Frank Suijkerbuijk  en Desiree Theuns. We kunnen wel zeggen dat het ondernemerschap in ons bloed zit. We hebben beide de Middelbare Hotelschool afgerond en hebben veel ervaring in de horeca. Na het verkopen van restaurant Villa Fleurie te Rosmalen in 1995, en een aantal ervaringen rijker,  kroop het bloed waar het niet gaan kon. Sinds 2008 zijn wij de trotse eigenaren van restaurant 7evenden Hemel. Een droom ging in vervulling.  Wij blijven continu innovatief, ambitieus en doen er alles aan om het bedrijf nog succesvoller te maken dan het al is.

Onze lijfspreuk is niet voor niets ‘Stilstaan is geen optie en slapen doen we ’s nachts!’ 

BellWines, onze andere passie!

Als ondernemerskoppel in de horeca weten we al vele jaren waar het hart van onze gasten sneller van gaat kloppen. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangen wij hen in ons restaurant in hartje centrum Den Bosch. Maar daar houdt onze passie niet op. Want met een ruime kennis en ervaring in beverages en dromen en ambities die verder reiken, gaat ons hart voornamelijk uit naar het bieden van beleving en gezelligheid.

Wij geven ook  invulling aan Bell Wines; DE plek om jouw favoriete wijnen te bestellen en de gezelligheid bij jou in huis te halen.  Wij schenken in ons restaurant ook alle wijnen van BellWines. Neem een kijkje op onze website en wordt member!

Reserveer