De kerstvoorbereidingen zijn gestart!

Goede voorbereiding is het halve werk!

Het lijkt misschien een beetje vroeg, maar het is tijd om te starten met de voorbereidingen op de kerstperiode! Komen jullie Hemels genieten in ons kerstwalhalla in de Korte Putstraat in Den Bosch?
Reserveer alvast door een mail te sturen naar kerst@7evendenhemel.nlĀ en bekijk hier alvast onze openingstijden tijdens de kerstdagen!

(We nemen uitsluitend reserveringen aan via dit e-mailadres.)

Bekijk onze kerst van vorig jaar!

Ons speciale kerstmenu

We zijn bezig met het samenstellen van ons speciale kerstmenu!

Kerst, de meest wonderlijke tijd van het jaar, waarin de wereld wordt omgetoverd tot een magisch winterwonderland. De straten zijn versierd met fonkelende lichtjes, er heerst een gevoel van saamhorigheid en warmte, en overal hangt de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen. Het is een tijd van samenzijn, en dat geldt niet alleen voor families en vrienden, maar ook voor collega’s. Het vieren van kerst als familie of bedrijf is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de teamspirit en het gezamenlijk afsluiten van het jaar.

Het 5-gangen kerstmenu komt op onze website te staan en u wordt natuurlijk op de hoogte gehouden via de social-media kanalen!

Vier kerst met collega's!

Waarom samen kerst vieren als bedrijf belangrijk en leuk is:

Kerst is een tijd van verbinding en het versterken van relaties. Voor bedrijven is het vieren van kerst samen met het personeel dan ook een waardevol moment. Het geeft de gelegenheid om successen te vieren, terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar nieuwe kansen en uitdagingen. Door samen te genieten van sfeervolle activiteiten en gezelligheid, wordt de band tussen collega’s versterkt, wat een positieve invloed heeft op de werksfeer en de teamspirit. Daarnaast biedt het de kans om elkaar beter te leren kennen buiten de werkomgeving en van elkaar te genieten in een ontspannen setting. Heeft u interesse om als bedrijf te komen eten? Dat kan ook! Kijk dan op onze bedrijven pagina!

Romantisch avondje uit?
Reserveer