Korte Putstraat

Restaurant In den Zevenden Hemel bevindt zich temidden van de bruisende Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch. Deze straat staat landelijk bekend als de gezelligste eetstraat van Nederland. Dagelijks staan wij in deze prachtige straat voor u klaar om u te ontvangen voor lunch, diner en borrel.

Bourgondisch genieten

Genieten in de mooiste culinaire straat van Nederland. De Korte Putstraat kenmerkt zich door een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Al meer dan 25 jaar weten bezoekers onze straat te vinden om te genieten van een culinaire beleving. Of u nu wilt genieten van een lunch, diner of een gezellige borrel, in onze straat kan het allemaal. Het is namelijk niet voor niets de straat met de meest gezellige restaurants in Den Bosch! Reserveer dus nu een tafeltje voor vandaag!

Een beleving

De straat dankt zijn unieke karakter niet alleen aan de prachtige horecagelegenheden, maar ook aan de onderlinge band tussen de ondernemers. Samen met elkaar zetten de ondernemers van de Korte Putstraat restaurants dagelijks stappen om de straat verder uit te bouwen tot een geweldige ervaring. Prachtige events en culinaire hoogtepunten, u vindt ze hier allemaal.

Een Hemelse avond beleven in een restaurant Korte Putstraat Den Bosch? 
Dat kan! Kom langs bij ons In den Zevenden Hemel! Bij ons kunt u genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner, net wat u op dat moment verlangt van uw bezoek aan ons restaurant Den Bosch. Ons getrainde personeel houdt graag rekening met de voorkeuren van onze gasten en denkt graag met u mee naar de juiste invulling van uw middag of avond in Den Bosch. Wees welkom bij ons restaurant Korte Putstraat en ervaar de geweldige Hemelse Sfeer die bepalend is voor ons restaurant en de bourgondische gezelligheid die onze stad Den Bosch al zoveel jaar kenmerkt.

Romantisch avondje uit?
Reserveer