Small heaven
HEMELS BROOD
7
met smeersels
OESTERS CLASSIC
3 st. 11.50 6 st. 23 9 st. 34
Zeeuwse creuse oester (nr. 2) | rode wijn azijn | sjalot
PATA NEGRA
13
Spaanse Iberico ham | 50 gram
CHARCUTERIE
17
Authentiek | smaakvol | gekookte biologische vleessoorten | cornichons
TOAST MET ZALM
13
Brioche | gerookte zalm
IBERICO KOONTJES
15
Delicatesse | 48 uur gegaard | gelakt met jus
WILDKROKETJES
9
Hert | zwijn | truffelmayonaise
MOUSSE VAN PATA NEGRA
13
Toast | walnoot | truffelmayonaise
Soepen
TOMATENSOEP
8
Pomodori tomaten | pesto | Parmezaanse kaas (vegetarisch)
DAGSOEP
dagprijs
Dagelijks wisselende soep van de chef
BOSPADDENSTOELEN VELOUTÉ
10
Bospaddenstoelen | lichtgebonden| prei
Voorgerechten
CARPACCIO 7EVENDEN HEMEL
18
Spekjes | pijnboompitten | oude boerenkaas | balsamicodressing | kruidensla
CARPACCIO TARTUFO
18
Pijnboompitten | geraspte oude boerenkaas | truffelmayonaise | kruidensla
STEAK TARTAAR CLASSIC
16
Originele steak tartaar | kwartel-eitje
RILETTE VAN KABELJAUW
16
Zacht gegaarde kabeljauw | zoetzure groenten
GEITENKAAS
18
Japanse panko | knoflook-rozemarijn vinaigrette| vijgencompote | walnoten
TARTAAR VAN KREEFT
27
Kreeft | zoetzure groenten | bieslookmayonaise | basilicumolie
SPECIALS
STARTERS SPECIAL ;Tip van Jelle
Dagprijs
Onze sous-chef houdt de markt in de gaten. Vraag naar het dagelijks wisselende
gerecht
LINGUINE MET PATA NEGRA ; Tip van Sam
17
Linguine | bospaddenstoelen | pata negra | Parmezaanse kaas
SURF EN TURF 2 personen ; Tip van Jos
Dagprijs
Tournedos met hele kreeft | ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten
CHEFS SPECIAL
Dagprijs
Iedere dag een verrassing! Bas zorgt voor dagelijkse afwisseling!
WARME VOOR-/ TUSSENGERECHTEN
ROULEAUX VAN HOENDER
16
Prei | zoetzure groenten | truffelmayonaise
IBERICO BUIKSPEK
18
Gelakt met jus | mousse | walnoot
HALVE KREEFT
27
Madras| noedels | ambachtelijke mayonaise
Vegetarische hoofdgerechten
GEITENKAAS
23
Japanse panko | knoflook-rozemarijn vinaigrette | vijgencompote | walnotenn
QUICHE
24
Groenten | bospaddenstoelen | oude kaas
PASTA BOSPADDENSTOELEN
23
Pasta | romig | bospaddenstoelen
GROENTEN LASAGNE
20
Vegetarische lasagne | verse groenten | gorgonzolasaus | geraspte oude kaas
Side dishes
• Frites 4 klein 6 groot
• Salade 4 klein 6 groot
• Extra seizoensgroenten 5
• Brood met smeersels 6.5
VISGERECHTEN
ZALM
26
Luchtige Hollandaisesaus| begeleidende groenten | groentecrème
BLACK TIGERS
23
Madras | noedels
KABELJAUW UIT DE FJORDEN
26
Frisse botersaus | begeleidende groenten | groentecrème
HELE KREEFT (550 GRAM)
dagprijs
Ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten
VLEESGERECHTEN
URUGUAY GRAIND FED ABERDEEN STEAK
24
Portjus | begeleidende groenten | groentecrème
ZUID-AMERIKAANSE RUNDER ENTRECOTE
28
Bordelaise jus| begeleidende groenten | groentecrème
ROULEAUX VAN HOENDER
24
Jus van cantharellen| begeleidende groenten | groentecrème
HEREFORD TOURNEDOS
37
Portjus | begeleidende groenten | groentecrème
IBERICO KOONTJES
24
Jus | begeleidende groenten | groentecrème
NAGERECHTEN
CREME CARAMEL
11
Mousse van braam | gekarameliseerde witte chocolade
HAZELNOOT PARFAIT
12
Hazelnoot | bosvruchtengel
CHEESECAKE
13
Witte chocolade | bramenmousse | bastogne
AMBACHTELIJK IJS PER BOL
3
1, 2 of 3 bolletjes, met of zonder slagroom Vraag de gastheer/-vrouw naar de smaken
KAASPLANKJE
18
6 soorten kaas van ‘de Zuivelhoeve’ uit
Den Bosch | chutney | vijgenbrood | druiven
KOFFIE 7E HEMEL
7
Kop koffie met apart geserveerde Bossche Bollenlikeur met een dot slagroom en ‘tranen van chocolade’
KOFFIE JEROEN BOSCH
9
Kop koffie met apart geserveerde Frangelicolikeur en chocoladeheerlijkheden
DESSERT WIJNEN
JUMILLA AMATUS DULCE MONASTRELL
9.5
Spanje, Murcia | Druivensoort: Monastrell | diep paarsrood van kleur | Intens fruitig | mooie aroma van zwarte kers, bramen, lichtrijpe vijg en chocolade
CHATEAU BELLEVUE MONBAZILLAC
8
Frankrijk, Sud-Ouest | Druivensoort: Muscadelle, Sauvignon, Sémillon | amberkleurig | friszoet | bloemen- en fruittonen, zoals perzik, abrikoos en ananas | rijk en rond van smaak | goed in evenwicht
MONTSANT GARNATXA DOLÇA DE CAPÇANES SPANJE, CATALUÑA MONTSANT
9
Rond van smaak | licht kruidig romig | 24 mnd lagering op eiken
HOENSHOF ‘APPEARANCE’ ICE WINE BELGIË HASPENGOUW
6
Tonen van peer | honing | exo-tisch fruit | intens zoet |mooie zuren
Koffie
KOFFIE 7EVENDEN HEMEL
6
Koffie | Bossche bollenlikeur met een dot slagroom en ‘tranen van chocolade’
KOFFIE JEROEN BOSCH
8
Koffie | chocolade heerlijkheden | frangelico likeur
PROEVERIJTJE FRIANDRIES
1.5 P. ST.
Chocoladekunst van chocolade, explosieve bonbons welke spelen met kleur en smaak | vraag de bediening naar 'de plank'!
SCROPPINO
LIMONCELLO
9
Limoncello | prosecco | vodka | citroenroomijs
MENU's
Surprisemenu 3-gangen
43 PP
De hele tafel doet mee!
Surprisemenu 4-gangen
52 PP
De hele tafel doet mee!
Surprisemenu 5-gangen
58 PP
De hele tafel doet mee!