Bites vooraf
HEMELS BROOD
6.5
Gezouten boter | kruidenboter | olijfolie uit Puglia
OESTERS CLASSIC
3 st. 11.50 6 st. 23 9 st. 34
Zeeuwse creuse oester (nr. 2) | rode wijn azijn | sjalot
PATA NEGRA
13
Spaanse Iberico ham | 50 gram
CHARCUTERIE
17
Authentiek | smaakvol | gekookte biologische vleessoorten | cornichons
TOAST MET ZALM
13
Brioche | gerookte zalm
IBERICO KOONTJES
13
Delicatesse | 48 uur gegaard | gelakt met jus
Soepen
TOMATENSOEP
8
Pomodori tomaten | pesto | Parmezaanse kaas (vegetarisch)
SEIZOENSSOEP
9
Wekelijks wisselende seizoenssoep
BISQUE D'HOMARD
14
Klassieke kreeftensoep | gambas
Voorgerechten
CARPACCIO 7EVENDEN HEMEL
18
Carpaccio | spekjes | pijnboompitten | oude boerenkaas | balsamicodressing | kruidensla | supplement eendenleverkrullen + 8
CARPACCIO TARTUFO
18
Carpaccio | spekjes | pijnboompitten | oude boerenkaas | truffelmayonaise | kruidensla | supplement eendenleverkrullen + 8
STEAK TARTAAR CLASSIC
16
Originele steak tartaar | kwartel eitje
POKEBOWL VAN ZALM
17
Verse zalm | oriëntaalse smaakmakers
HALLOUMI
16
Gebakken | cherry tomaatjes | rode ui
RILETTE VAN ZALM
16
Zacht gegaarde zalm | zoetzure groenten
POKEBOWL VAN TONIJN
17
Verse tonijn | oriëntaalse smaakmakers
TONIJN TATAKI | special
19
Licht geschroeid | furikake kruiden | zoetzure groenten | komkommer | avocado | sesam
7HEAVENS TOWER | special
22
3 wisselende Hemelse gerechten
Salades
GAMBA
17
Thaise black tigers | salade little gem | noedels | komkommer
GEITENKAAS
18
Japanse panko | appel | appelstroop | verse kruiden
HALVE KREEFT
27
Kreeft | kruidensalade | ambachtelijke mayonaise
CARPACCIO
18
Spekjes | pijnboompitten | geraspte oude boerenkaas | truffelmayonaise | kruidensla | supplement eendenleverkrullen +8
CAESER KIP
17
Little gem | croutons | ansjovis | kippendij | bacon | ei | dressing | parmezaanse kaas
KREEFTEN
HALVE KREEFT
27
Ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten
HELE KREEFT
43
Hele kreeft (550 gram) | ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten
SURF EN TURF VOOR 2 PERSONEN
39.50 pp
Tournedos | hele kreeft | ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten
Vegetarische hoofdgerechten
AZIATISCHE SPRING ROLLS
17
Sesam dip | cherry tomaatjes | noedels
GEITENKAAS
18
Japanse panko | appel | appelstroop | verse kruiden
HALLOUMI STEAK
22
Seizoensgroenten | jus van knoflook
GROENTEN LASAGNE
20
Vegetarische lasagne | verse groenten | gorgonzolasaus | geraspte oude kaas
Side dishes
• Frites 4 klein 6 groot
• Salade 4 klein 6 groot
• Extra seizoensgroenten 5
• Brood met smeersels 6.5
VISGERECHTEN
ZALM
26
Beurre blanc | aardappelmouselline | begeleidende groenten
TONIJN
27
Beurre blanc van dashi | aardappelmouselline | begeleidende groenten
BLACK TIGERS
23
Groene curry | noedels
CATCH OF THE DAY
dagprijs
Wisselend gerecht
VLEESGERECHTEN
URUGUAY GRAIND FED ABERDEEN STEAK
24
Portjus | aardappelmouselline | begeleidende groenten
ZUID-AMERIKAANSE RUNDER ENTRECOTE
28
Zwarte knoflookjus | begeleidende groenten | aardappelmouselline
IBERICO KOONTJES
33
Gelakt met jus | aardappelmousseline | begeleidende groenten
SUPREME VAN PARELHOEN
22
Portjus | aardappelmouselline | begeleidende groenten
HEREFORD TOURNEDOS
37
Madeira saus | begeleidende groenten | aardappelmouselline
NAGERECHTEN
HEMELSE MODDER
13
Witte en bruine chocolade mousse
AMBACHTELIJK IJS, PER BOL
3
Ambachtelijk ijs | wisselende smaken | vraag onze bediening om de smaken
CHEESECAKE
13
Witte chocolade | Baileys
NOUGATINE PARFAIT
11
Hazelnoot | pistache
KAASPLANKJE
17
6 soorten kaas van 'de Zuivelhoeve' uit Den Bosch | chutney | vijgenbrood | druiven
DESSERT WIJNEN
JUMILLA AMATUS DULCE MONASTRELL
9.5
Spanje, Murcia | Druivensoort: Monastrell | diep paarsrood van kleur | Intens fruitig | mooie aroma van zwarte kers, bramen, lichtrijpe vijg en chocolade
CHATEAU BELLEVUE MONBAZILLAC
8
Frankrijk, Sud-Ouest | Druivensoort: Muscadelle, Sauvignon, Sémillon | amberkleurig | friszoet | bloemen- en fruittonen, zoals perzik, abrikoos en ananas | rijk en rond van smaak | goed in evenwicht
Koffie
KOFFIE 7EVENDEN HEMEL
6
Koffie | Bossche bollenlikeur met een dot slagroom en ‘tranen van chocolade’
KOFFIE JEROEN BOSCH
8
Koffie | chocolade heerlijkheden | frangelico likeur
PROEVERIJTJE FRIANDRIES
1.5 P. ST.
Chocoladekunst van chocolade, explosieve bonbons welke spelen met kleur en smaak | vraag de bediening naar 'de plank'!
SCROPPINO
LIMONCELLO
9
Limoncello | prosecco | vodka | citroenroomijs
MENU's
Surprisemenu 3-gangen
45 PP
De hele tafel doet mee!
Surprisemenu 4-gangen
55 PP
De hele tafel doet mee!
VTH-menu
52 PP
De hele tafel doet mee! | Voor-tussen-hoofd