Bites vooraf
HEMELS BROOD
5
Gezouten boter | kruidenboter | olijfolie uit Puglia
OESTERS CLASSIC
3 st. 11.50 6 st. 23 9 st. 34
Zeeuwse creuse oester (nr. 2) | rode wijn azijn | sjalot
PATA NEGRA
19
Spaanse Iberico ham | 100 gram
CHARCUTTERIE
17
Authentiek | smaakvol | Droge en gekookte biologische vleessoorten | cornichons
PALING
19
Brioche | gerookte paling | haringkuit
TOAST MET ZALM
12
Avocado créme
Voorgerechten
CARPACCIO 7EVENDEN HEMEL
18
Carpaccio | spekjes | pijnboompitten | oude boerenkaas | balsamicodressing | kruidensla | supplement ganzenleverkrullen + 7
STEAK TARTAAR CLASSIC
15
Originele steak tartaar met kwartel eitje
POKEBOWL VAN ZALM
17
Vissalade met verse zalm | oriëntaalse smaakmakers
SASHIMI
17
Tonijn | zalm | gember
DAISYS CHOICE
19
Tonijn | furikake kruiden | zoetzuur radijs | pannacotta van avocado | komkommer
SALADE GAMBAS
16
Thaise black tiger gamba's | little gem | noodles | pappadum | komkommer | dressing
Soepen
TOMATENSOEP
8
Pomodori tomaten | pesto | Parmezaanse kaas (vegetarisch)
SEIZOENSSOEP
9
Wekelijks wisselende seizoenssoep
BISQUE D'HOMARD
14
Klassieke kreeftensoep | gambas
KREEFTEN
SALADE 1/2 KREEFT
27
Halve kreeft | kruidensalade | ambachtelijke mayonaise
HALVE KREEFT
25
Halve kreeft | limoenmayonaise | diverse groenten
HELE KREEFT
43
Hele kreeft (550 gram) | limoenmayonaise | diverse groenten
SURF EN TURF VOOR 2 PERSONEN
39.50 pp
Tournedos | hele kreeft | limoenmayonaise | groenten
Vegetarische voorgerechten
GEITENKAAS
18
Salade met geitenkaas uit de oven in een jasje van Japanse panko, appel, honing, en verse kruiden | ook als hoofdgerecht te bestellen
HALLOUMI
16
Linzen | cherry tomaatjes | rode ui | halloumi
Vegetarische hoofdgerechten
AZIATISCHE SPRING ROLLS
17
Sesam dip | cherry tomaatjes | noedels
VEGETARISCHE GROENTEN LASAGNE
20
Verse groenten | rucola | gorgonzolasaus | geraspte oude kaas. Let op: langere bereidingstijd!
Side dishes
• Frites 4 klein 6 groot
• Salade 4 klein 6 groot
• Extra seizoensgroenten 5
• Brood en gezouten boter 5
VISGERECHTEN
SNOEKBAARS
25
Op de huid gebakken | afgelakt met appelstroop | begeleidende groenten | aardappelmouselline
ZALM
26
Beurre blanc | begeleidende groenten | aardappelmouselline
TONIJN
27
Beurre blanc van dashi | begeleidende groenten | aardappelmouselline
ZEEETONG
Dagprijs
Krieltjes | beurre noisette | lamsoor
THAISE BLACK TIGERS
23
Groene curry | noedels
VLEESGERECHTEN
URUGUAY GRAIND FED ABERDEEN STEAK
24
Portjus | aardappelmouselline | begeleidende groenten
HEREFORD TOURNEDOS
37
Madrasaus | begeleidende groenten | aardappelmouselline
URUGUAY GRAIN FED BAVETTE
28
Zwarte knoflookjus | begeleidende groenten | aardappelmouselline
SUPREME VAN PARELHOEN
21
Dragonjus | aardappelmouselline | begeleidende groenten
LAMSRACK & LAMSSTOOF
33
Eigen jus | kruidenkorst | groentencouscous
NAGERECHTEN
AMBACHTELIJK IJS, PER BOL
3
Ambachtelijk ijs | wisselende smaken | vraag onze bediening om de smaken
MERENGUE MET LEMON CURD
9
Gemarineerd rood fruit met een bolletje vanille-ijs
FRIS EINDE
9
Gemarineerd fruit, hangop met sabayon en sorbetijs
CITROENTAART
7
Witte chocolade creme en mango-ijs
HEMELSE MODDER
11
Terug van weggeweest!
KAASPLANKJE
17
6 soorten kaas van "de Zuivelhoeve" uit Den Bosch
DESSERT WIJNEN
JUMILLA AMATUS DULCE MONASTRELL
9.5
Spanje, Murcia | Druivensoort: Monastrell | diep paarsrood van kleur | Intens fruitig | mooie aroma van zwarte kers, bramen, lichtrijpe vijg en chocolade
CHATEAU BELLEVUE MONBAZILLAC
8
Frankrijk, Sud-Ouest | Druivensoort: Muscadelle, Sauvignon, Sémillon | amberkleurig | friszoet | bloemen- en fruittonen, zoals perzik, abrikoos en ananas | rijk en rond van smaak | goed in evenwicht
Koffie
KOFFIE 7EVENDEN HEMEL
6
Koffie | Bossche bollenlikeur met een dot slagroom en ‘tranen van chocolade’
KOFFIE JEROEN BOSCH
8
Koffie | chocolade heerlijkheden | frangelico likeur
PROEVERIJTJE FRIANDRIES
1.5 P. ST.
Chocoladekunst van chocolade, explosieve bonbons welke spelen met kleur en smaak | vraag de bediening naar 'de plank'!
SCROPPINO
LIMONCELLO
9
Limoncello | prosecco | vodka | citroenroomijs
MENU's
Surprisemenu 3-gangen
44 PP
De hele tafel doet mee!
Surprisemenu 4-gangen
49 PP
De hele tafel doet mee!
VTH-menu
48 PP
De hele tafel doet mee!