Uitgebreide wijnkaart
Gastvrij genieten
Centrale locatie

Zakelijke borrel in Den Bosch

Een zakelijke borrel voor uw bedrijf of relaties laat u organiseren door de 7evenden Hemel in Den Bosch. Wij zorgen ervoor dat u en uw collega’s of zakenpartners genieten van onze uitgebreide kaart terwijl u ontspant in de gezelligste straat van Den Bosch. Gezelligheid staat bij ons centraal, wij onderhouden dan ook een persoonlijke band met onze gasten waardoor u zich altijd welkom voelt. Kortom, wij zijn hét adres in Den Bosch voor uw zakelijke borrel.

Diverse mogelijkheden voor uw zakelijke borrel in Den Bosch

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten zakelijke borrels. Of het nu een personeelsborrel, een netwerkborrel of vrijdagmiddagborrel in Den Bosch betreft, wij maken er samen met u een succes van met onze heerlijke hapjes en verrassende dranken. Zowel grote als kleine groepen zijn bij ons van harte welkom. U kunt bij ons ook ambachtelijke, culinaire gerechten proeven tijdens een zakendiner. Sluit een lunch beter aan bij uw programma? Kom dan heerlijk lunchen in Den Bosch met uw zakenrelaties of vrienden.

Reserveer vandaag nog uw zakelijke borrel

Ons restaurant in Den Bosch is de hele week geopend. U kunt daarom op welke gewenste dag uw zakelijke borrel in Den Bosch via ons inplannen. Reserveer vandaag nog voor uw groep en verzeker uzelf van een geslaagde borrel. Heeft u nog vragen of kunnen we u ergens meehelpen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0736901451. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Reserveer