2 juni 2008 – 2 juni 2023 * 15 jaar! What a ride 👈
Zoveel gasten, zoveel verhalen, zoveel vrienden, zoveel collega’s, zoveel menu’s, zoveel specials, zoveel mosselen,
zoveel carpaccio’s, zoveel cocktails, zoveel lasagne’s, zoveel wijnen, zoveel carnavals, zoveel kerstdagen en ga zo maar door….
Oneindig veel herinneringen en gelukkig maken we er nog veel meer!
We zien jullie graag to make more memories ❤️
Liefs Frank en Desiree & Team 7evenden hemel
TIME TO CELEBRATE
JUBILEUM MENU 79,50
Voorgerecht
Zalm & Asperge / Basilicumolie / Gepocheerd Kwarteleitje / Roodlof
Tussengerecht
Kalfstartaar & Asperge / Oosterse wijze
Soep
Romige Aspergesoep
Hoofdgerecht
Lamsfilet & Asperge / Jus van PedroXimenez / Hasselback Aardappeltje
Dessert
Aardbeien & Chocolade
Het feest gaat langer door!
Voor diegene die altijd nét achter het net vissen, hebben wij een special op aanvraag:
Lijngevangen wilde zeebaars!
Reserveer uiterlijk woensdag 31 mei om op vrijdag 2 juni te kunnen genieten van een wilde zeebaars, die vanaf 2 personen wordt geserveerd en aan tafel wordt gefileerd.
De gehele maand juni wordt de zeebaars uitsluitend op reservering in huis gehaald. Willen jullie hiervan genieten?
Reserveer minimaal drie dagen van tevoren en vergeet het niet te vermelden bij jullie reservering!
Geen liefhebber van zeebaars? Alle gerechten op onze Hemelse menukaart zijn parels met een gouden randje!
De gehele maand juni trekken we ons jubileumfeest door met ons samengestelde jubileum aspergemenu.Onze chef zorgt met zijn keukenteam ervoor dat jullie Hemels kunnen genieten van de lekkerste gerechten en onze bedieningsmedewerkers leggen jullie in de watten.
Gastvrij genieten, elk moment van de dag!