Small heaven
HEMELS BROOD
8.00
met smeersels
OESTERS CLASSIC
3 st. 11.50 6 st. 23 9 st. 34
Zeeuwse creuse oester (nr. 2) | rode wijn azijn | sjalot
PATA NEGRA
14.00
Spaanse Iberico ham | 50 gram
CHARCUTERIE
18.00
Authentiek | smaakvol | gekookte biologische vleessoorten | cornichons
GAMBA BRIOCHE
16.00
Brioche | gamba | limoenmayonaise
RENDANG CROQUETJES
9.00
6 stuks | chilisaus
Soepen
BOUILLABAISSE
19.00
Diverse vissoorten | diverse schaal- en schelpdieren | crouton | rouille
TOMATENSOEP
8.00
Pomodori tomaten | pesto | Parmezaanse kaas (vegetarisch)
DAGSOEP
dagprijs
Dagelijks wisselende soep van de chef
Voorgerechten
CARPACCIO DI TARTUFO
18.00
Pijnboompitten | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise | kruidensla
STEAK TARTAAR CLASSIC
16.00
Originele steak tartaar | gepocheerd kwarteleitje
VITELLO TONNATO
17.00
Kappertjes | olie van rucola | schuim van tonijn | kalf
GAMBA BRIOCHE
16.00
Citroen | limoenmayonaise | rode peper
TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM
17.00
Ambachtelijke mayonaise | zoetzure groenten | basilicum | tomaat
STARTER SPECIAL
Dagprijs
Vraag naar het dagelijks wisselende gerecht van de chef!
MOUSSE VAN GEITENKAAS
15.00
Crumble van olijven | basilicumolie | balsamicostroop | tomaat
Salades
SALADE CAESAR
18.00
Gebakken kipfilet | caesardressing | ansjovis | komkommer | tomaat | croutons | little gems
PETITE SALADE CAESAR
13.00
Gebakken kipfilet | caesardressing | ansjovis | komkommer | tomaat | croutons | little gems
SALADE CARPACCIO
18.00
Dungesneden babytops | truffelmayonaise | komkommer | tomaat | pijnboompitten | Parmezaanse kaas
SALADE GEITENKAAS
17.00
Mousse van geitenkaas | komkommer | tomaat | radijs | balsamicodressing | olijvencrumble
PETITE SALADE GEITENKAAS
13.00
Mousse van geitenkaas | komkommer | tomaat | radijs | balsamicodressing | olijvencrumble
SALADE HALVE KREEFT
Dagprijs
Halve kreeft | ambachtelijke mayonaise | komkommer | tomaat | radijs | avocado
SPECIALS
STARTERS SPECIAL
Dagprijs
Iedere dag een verrassing! Onze chef Bas zorgt voor dagelijkse afwisseling!
CHEFS SPECIAL
Dagprijs
Iedere dag een verrassing! Onze chef Bas zorgt voor dagelijkse afwisseling!
SURF EN TURF 2 personen
Dagprijs
Tournedos met hele kreeft | ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten | Portjus
Vegetarische gerechten
TOMATENSOEP
8.00
Pomodoritomaten | basilicumolie | Parmezaanse kaas
PETITE SALADE GEITENKAAS
17.00
Crumble van olijf | komkommer | tomaat | radijs | balsamicodressing
SALADE GEITENKAAS
22.00
Crumble van olijf | komkommer | tomaat | radijs | balsamicodressing
GROENTEN LASAGNE
20.00
Vegetarische lasagne | verse groenten | gorgonzolasaus | geraspte oude kaas
PASTA CAPRESE
23.00
Tomaat | mozzarella | saus van basilicum | rucola | balsamicostroop
VISGERECHTEN
FJORDCOD FILET
24.00
Kabeljauw | begeleidende groenten | groentecrème | luchtige Hollandaise
DORADE & GAMBA
25.00
Dorade | Black Tiger gamba's | begeleidende groenten | groentecrème | saus van Bouillabaisse
BLACK TIGER GAMBA'S
24.00
Basilicum | pasta
HELE KREEFT (550 GRAM)
Dagprijs
Ambachtelijke mayonaise | begeleidende groenten
PLATEAU DE LA MER
Dagprijs
Diverse schaal- en schelpdieren | diverse vissoorten | saus van Bouillabaisse
Side dishes
• Frites 4 klein 6 groot
• Salade 4 klein 6 groot
• Extra seizoensgroenten 5
• Brood met smeersels 8
VLEESGERECHTEN
ZUID-AMERIKAANSE GRASSFED RUMPSTEAK
24.00
Jus van rozemarijn | begeleidende groenten | groentecrème
BAVETTE
27.00
Knoflookjus | begeleidende groenten | groentecrème
KALFSOESTER
25.00
Jus van PX | begeleidende groenten | groentecrème
HEREFORD TOURNEDOS
37.00
Portjus | begeleidende groenten | groentecrème
GELDERSE HOENFILET
23.00
Jus van PX | begeleidende groenten | groentecrème
NAGERECHTEN
SCROPPINO
9.00
Limoncello | prosecco | wodka | citroenijs
BROWNIE & FUDGE
12.00
Crumble van brownie | mangogel
LEMON CHEESECAKE
13.00
Witte chocolade | lemon curd | koelbodem | gekonfijte limoenzeste
HANGOP & FRAMBOOS
12.00
Uitgehangen yoghurt | gel van framboos
AMBACHTELIJK IJS PER BOL
3.00
1, 2 of 3 bolletjes, met of zonder slagroom Vraag de gastheer/-vrouw naar de smaken
KAASPLANKJE
18.00
Selectie kaas van ‘de Zuivelhoeve’ uit Den Bosch | chutney | vijgenbrood | druiven
GRAND DESSERT
14.00 p.p.
To share | vanaf 2 personen | surprise
KOFFIE 7E HEMEL
7
Kop koffie met apart geserveerde Bossche Bollenlikeur met een dot slagroom en ‘tranen van chocolade’
KOFFIE JEROEN BOSCH
9
Kop koffie met apart geserveerde Frangelicolikeur en chocoladeheerlijkheden
DESSERT WIJNEN
JUMILLA AMATUS DULCE MONASTRELL
9.5
Spanje, Murcia | Druivensoort: Monastrell | diep paarsrood van kleur | Intens fruitig | mooie aroma van zwarte kers, bramen, lichtrijpe vijg en chocolade
CHATEAU BELLEVUE MONBAZILLAC
8
Frankrijk, Sud-Ouest | Druivensoort: Muscadelle, Sauvignon, Sémillon | amberkleurig | friszoet | bloemen- en fruittonen, zoals perzik, abrikoos en ananas | rijk en rond van smaak | goed in evenwicht
MONTSANT GARNATXA DOLÇA DE CAPÇANES SPANJE, CATALUÑA MONTSANT
9
Rond van smaak | licht kruidig romig | 24 mnd lagering op eiken
HOENSHOF ‘APPEARANCE’ ICE WINE BELGIË HASPENGOUW
6
Tonen van peer | honing | exo-tisch fruit | intens zoet |mooie zuren
Koffie
KOFFIE 7EVENDEN HEMEL
6
Koffie | Bossche bollenlikeur met een dot slagroom en ‘tranen van chocolade’
KOFFIE JEROEN BOSCH
8
Koffie | chocolade heerlijkheden | frangelico likeur
PROEVERIJTJE FRIANDRIES
1.5 P. ST.
Chocoladekunst van chocolade, explosieve bonbons welke spelen met kleur en smaak | vraag de bediening naar 'de plank'!
MENU's
Surprisemenu 3-gangen
43 PP
De hele tafel doet mee!
Surprisemenu 4-gangen
52 PP
De hele tafel doet mee!
Surprisemenu 5-gangen
58 PP
De hele tafel doet mee!