Uitgebreide wijnkaart
Gastvrij genieten
Centrale locatie

De lekkerste cocktails drinken en de ideale avond uit beleven doet u bij de 7evenden Hemel in Den Bosch. Dankzij de uitgebreide cocktailkaart geniet u van tientallen cocktails, koffie cocktails, mocktails en gin-tonics. Ga voor een heerlijke espresso martini om uw diner af te sluiten of kies bijvoorbeeld een verfrissende gin-tonic.

Een heerlijke cocktail

De lekkerste cocktails kunt u drinken in Den Bosch

Een dagje Den Bosch sluit u af in ons restaurant met verrassende cocktails. Kies uit een van de vele cocktails uw favoriet en geniet van de verfrissende smaken samen met uw vrienden of familie. Het is ook mogelijk om cocktails te drinken tijdens uw vrijdagmiddagborrel in Den Bosch om er extra feestelijke gelegenheid van te maken. Bekijk alvast onze menukaart om de sfeer en de feestelijke cocktails voor te proeven. Wij serveren diverse borrelhapjes die elke cocktail aanvullen.

Loop doordeweeks binnen of reserveer online

Wilt u een avondje cocktails komen drinken in Den Bosch of komt u liever overdag langs om te lunchen? Het kan allemaal! Wij raden u aan online te reserveren om zeker te zijn van een tafel. Loop ook zeker eens binnen op maandag, dinsdag of woensdag, dan is het wat rustiger in ons restaurant. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0736901451.

Reserveer