Uitgebreide wijnkaart
Gastvrij genieten
Centrale locatie

Vrijdagmiddagborrel in Den Bosch

Voor een geslaagde vrijdagmiddagborrel gaat u naar 7evenden Hemel in Den Bosch. U wordt als gast met open armen ontvangen. Wij snappen dat u voor uw vrijdagmiddagborrel zoekt naar een unieke locatie in Den Bosch, deze bieden we u ongetwijfeld. U geniet bij ons altijd van een warme sfeer in een authentiek pand aan de Korte Putstraat in hartje centrum. Ons personeel doet er alles aan om uw borrel zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken.

Diverse dranken en borrelhappen tijdens uw vrijdagmiddagborrel in Den Bosch

U vindt op onze kaart diverse (alcoholische) dranken en borrelhappen voor uw vrijdagmiddagborrel in Den Bosch. Kies bij ons uit een ruim assortiment bieren en wijnen, maar u kunt bij ook heerlijke cocktails drinken. Op onze kaart vindt u ook diverse alcoholvrije dranken, dat is handig voor wie met de auto naar de borrel wil komen. Als u liever overdag met uw collega’s of zakenrelaties bij ons langskomt, kunt u kiezen voor een zakelijke lunch. Op onze veelzijdige menukaart vindt u diverse gerechten; van pasta’s en salades tot steaks en burgers. Proef de culinaire sferen in ons restaurant en ontspan na een lange werkweek met onze heerlijke dranken en gerechten.

Organiseer bij ons uw vrijdagmiddagborrel

Kom gezellig langs in ons restaurant in Den Bosch en geniet van een ontspannen vrijdagmiddagborrel. Reserveer online uw tafel(s), dan weet u zeker dat we een plekje voor u hebben. Kunnen we u nog ergens anders meehelpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0736901451.

Reserveer