Uitgebreide wijnkaart
Gastvrij genieten
Centrale locatie

Zaken- of bedrijfslunch in Den Bosch

Zoekt u naar het beste restaurant voor uw zaken- of bedrijfslunch in Den Bosch? Kom dan heerlijk lunchen bij 7evenden Hemel. Bij ons geniet u van de lekkerste lunchgerechten. Wij serveren u broodjes, pasta’s, salades, soepen, steak en burgers. U vindt op onze uitgebreide menukaart bovendien een aantal vegetarische opties. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u ontspannen zakelijk lunchen in Den Bosch. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten.

Wij bieden u alle opties voor een perfecte zaken- of bedrijfslunch in Den Bosch

Dankzij de ideale locatie aan de Korte Putstraat in Den Bosch is dit de perfecte locatie voor u om zakelijk te lunchen. Deze bruisende locatie is voor gasten uitstekend bereikbaar en is een van de sfeervolste locaties voor uw bedrijfslunch in Den Bosch. Wilt u alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten? Bekijk dan de veelzijdige lunchkaart om te bedenken wat u en uw zakenpartners bij ons zouden willen eten. Wilt u niet alleen zakelijk lunchen, maar wat langer genieten van Den Bosch? Sluit uw lunch dan af met een zakelijke borrel. Voor degenen die liever ’s avonds langskomen, bieden wij ook zakelijke diners aan. Wij zijn niet alleen het adres voor een bedrijfslunch met collega’s of zakelijke relaties, ook met uw vrienden of familie bent u welkom om bij ons te komen lunchen in Den Bosch.

Reserveer en wees zeker van een tafel

Wij nodigen u graag uit om zakelijk te lunchen in ons restaurant in Den Bosch. U bent iedere dag van harte welkom tussen 11:30 en 22:00 voor uw bedrijfslunch, -diner of -borrel. Reserveer online een tafel en verzeker uzelf en uw zakenpartner(s) van een plek in ons restaurant. Kunnen we u nog ergens anders meehelpen? Laat het ons weten en bel naar 0736901451. Wij staan voor u klaar.

Reserveer